Társkeresés az Access Consciousness eszközeivel

Bevallom, nem gondoltam, hogy valaha bejegyzést fogok írni ebben a témában. Ez azon kevés dolgok egyike ahol nem vágytam a változásra, így nem is voltam éber az ezzel kapcsolatos információkra. Viszont azt gondolom nem véletlen az sem, ami a figyelmemet erre a területre irányította. Vajon kinek lesz ez a bejegyzés hozzájárulás az életéhez? Kit indít el a változás felé?

Az utolsó általam tartott Bars-tanfolyam után tudatosult bennem, hogy azok közül, akik nálam tanfolyamot végeztek, több mint 90%-ban vagy társkeresésben vannak, vagy olyan párkapcsolatban élnek, amin szeretnének változtatni. Ez a felismerés vezetett arra, hogy utána járjak, vajon az Access Consciousness® eszközei tudnak-e, és ha igen, hogyan tudnak segíteni ezen a területen, mert szerettem volna nagyobb hozzájárulás lenni azoknak, akik ebben változást szeretnének.

Ezért aztán az utóbbi hetekben nem csak, hogy különösen éber lettem az ezzel kapcsolatos információkra, bejegyzésekre, kérdésekre, hanem kerestem is ezeket az általam elérhető “accesses” fórumokon. S nagyon hálás vagyok azoknak, akik ezt a témát előtérbe hozták nálam, mert valószínű, hogy saját motivációból soha nem tettem volna meg, nem tudva, hogy ezek az eszközök számomra is óriási hozzájárulások lehetnek, több okból is.

Egyrészt biztonsággal állíthatom, hogy ezeknek az eszközöknek a használatával nem csak a társkeresést könnyítheted meg a magad számára, hanem bármi másnak a keresését, legyen az egy számodra megfelelő munka, ház, autó, tanár, stb. a keresése is.

Másrészt ezek az eszközök abban is segítenek, hogy ha már úgy érzed megtaláltad a neked megfelelő társat, akkor egy folytonosan megújuló kapcsolatban tudjatok élni.

Mit találtam hát?

Ide nyomhatnék most hirtelen néhány célirányos kérdést, mint accesses eszközt tudva, hogy a megoldást (de inkább lehetőségeket) nem a válaszok, hanem a kérdések hozzák, nem teszem ezt rögvest. Azt tapasztaltam ugyanis, hogy azok számára, akik még csak most kezdenek ismerkedni az Access Consciousnessel® nem feltétlenül leszünk hozzájárulások hirtelen sok és bonyolultnál-bonyolultabb kérdéssel. Nem mintha nem működnének attól, hogy esetleg nem értjük őket, hanem mert megszoktuk, hogy szeretjük érteni a dolgokat, s ezért esetleg idegennek és riasztónak tűnhetnek számunkra, ami rögtön el is veheti a kedvünket a további alkalmazástól. Ezt pedig a legkevésbé sem szeretném.

Ezért mielőtt néhány egyszerű kérdéssel azért mégiscsak hozzájárulnék a változásotokhoz, szeretnék rámutatni néhány pontra, ami engem megragadott és elgondolkodtatott a témában, amiről bevillant, hogy ez igen, sokatoknak akadály lehet.

Az első ilyen, hogy vajon tudod-e, hogy valójában mit is szeretnél, párkapcsolat címszó alatt.

  • gyengédséget

  • szexet

  • házasságot

  • gyereket

  • biztonságot

  • …… és még mi egyebet?

Mi az amit TE akarsz valójában, ami sokszor különbözik attól, amiről úgy érzed, hogy a társadalom elvár, vagy tudod esetleg, hogy a családod elvár tőled?

Ezt azért fontos tisztáznod (s nem éppen szavakban-képekben, hanem inkább energetikailag), mert amíg például ha Te csak egy kis gyengédségre, fizikai érintésre vágysz, de az elvárások miatt olyan társat keresel, aki elvenne feleségül/vagy akit elvehetnél feleségül,  … ugye, nem csodálkozol, hogy nem működik a dolog.

A másik, a saját elvárásaid területe, melyek szorosan összefüggenek a következtetésekkel, ítéletekkel. Mégpedig az, hogy van egy nézőpontod arról, hogy hogyan néz ki, és egyáltalán milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a férfi/nő, akivel Te majd tápláló párkapcsolatban tudsz élni. Mert ítélkezel és kikövetkeztetsz dolgokat. Például azt gondolod, hogy aki jól néz ki, majd jó lesz az ágyban is. Vagy mert kedves, biztosan jó apa lesz. Vagy mert idősebb, anyagi biztonságot nyújt, … és sorolhatnám a végtelenségig. Ez megint egy olyan pont, amivel akadályozhatjuk a nekünk megfelelő társ megtalálását.

S ami még megragadta a figyelmemet. Vajon mennyire szeretsz Te úton lenni. Mennyire tudod élvezni a keresés folyamatát? De ezt úgy is lefordíthatjuk, hogy mennyire tudod élvezni az utat ami egy cél eléréséhez vezet? Mert sokak számára az jelent megnyugvást, ha tudják, hogy megvan, ezt lezárhatom és remélhetőleg ez már mindig így is marad. Ami ugye lehetetlen, mert mint tudjuk, “az életben egyetlen dolog állandó, és az a változás”. Szóval a vágyad, hogy “biztosra menj” lehet, hogy a legnagyobb akadály a célod (a társad) felé?

Ez csak néhány kiragadott pont a sok közül, ami akadály lehet a neked megfelelő társ megtalálásában, de néhányotokat talán kimozdít az állóvízből, elgondolkoztat és cselekvésre késztet.

“De mit tehetek?”- kérdezheted most.

Ha ránézel erre a néhány pontra, hogy nálad mi is a helyzet ezekkel, már az is változást hozhat.

Az igazi változást azonban nem a fenti “válaszaim”, hanem azok a kérdések hozzák majd neked, amiket ha használsz, teret, lehetőségeket kapsz a változásra.

Néhány egyszerű kérdést, mellyel máris elkezdheted a változást.

“Minden ami nem engedi, hogy tudd, érzékeld, hogy mit is szeretnél valójában?” POCPOD®

“Milyen nézőpontokat használsz arra, hogy ne kapd meg azt amit valójában szeretnél?” POCPOD®

“Ha a kíváncsiságom nagyobb lenne mint a falaim, akkor mi lenne lehetséges?” POCPOD®

Mindenhol ahol kényszeresen keresed a párodat és már van benne egy nagyon erős függőség, hogy neked muszáj megtalálni, azt hajlandók lennénk e most semmissé és nem megteremtetté tenni?” POCPOD®

“Hajlandó lennél a keresés helyett feltenni azt a kérdést, hogy kit vagy kiket választhatok most játszó pajtásnak?” POCPOD®

Nem tudod mi az a POCPOD®? Az Access Consciousness® tisztító mondata. Hogy szól és hogyan működik? Hallgasd meg az Access Consciousness társalapítójától Dr. Dain Heertől, és használd a fenti kérdésekre. A beállításoknál állítsd be a magyar feliratot!

Mit tehetsz, ha gyorsabban haladnál?

Eljöhetsz Bars-kezelésre vagy Bars-tanfolyamra, hiszen a kezelés során a kapcsolatokkal összefüggő nézőpontjainkat is töröljük, ha pedig a tanfolyamot választod, Te is képes leszel erre és mások  változásához is hozzá tudsz járulni.

Nagyon nagy szeretettel ajánlom  Kovács M. Angéla Minősített Access Consciousness® Facilitátor kb. 2,5 órás ezzel kapcsolatos hanganyagát, melyet úgy gondolom meg tudtok még venni, ha felveszitek vele a kapcsolatot. Én 10 000 Ft-ért vettem, az értéke felbecsülhetetlen. Nekem, pedig én nem is keresek társat, vajon annak, aki igen?

Ha szeretnél a témában több információt, gyertek az Ami neked működik FB csoportba! Ehhez kattints IDE, és kérd a felvételedet!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is, hiszen rengetegen vannak, akiknek az életéhez ez hozzájárulás lehet, és kövess az Ami neked működik FB oldalon is!