Ennek mi értelme van?

Néhány napja kitettem az idővonalamra egy mondatot, melyre egy Fb-ismerősöm beírta kommentbe, hogy “ennek mi értelme van”?

Először majdnem beírtam válaszként, hogy pontosan az az értelme, hogy nincs értelme, abban a pillanatban azonban jött egy éberség is, hogy többet teremthetek vele, ha kifejtem ezt egy kicsit.

A mondat így szólt:

“Minden az ellenkezője annak aminek látszik, és semmi sem az ellenkezője annak aminek látszik.”

Már magából a komment-kérdésből, hogy “mi értelme van ennek” kiderül, hogy mennyire jelentőség telivé tesszük az értelmet.

Legtöbbünknek van egy olyan nézőpontja, hogy értelemmel lehet egyről a kettőre jutni, sikeressé válni, vágyaink szerint teremteni az életünket, stb. Ez a nézőpont annyira mélyen rögzült, hogy magunktól valószínűleg eszünkbe sem jutna feltenni a kérdést, hogy mi van, ha az értelmen túl van a “megoldás”, ha nem az értelmünkkel tudjuk, hogy mi az ami nekünk működik?

Őszintén, nekem sem jutott volna magamtól eszembe. Nálam gyakrabban szerintem nem sokaknak hagyta el a száját a “logikus” szó, vagy az “ebben semmi logika sincs” kifejezések. S e miatt fel nem foghattam néha, hogy emberek miért csinálják amit csinálnak, vagy éppen miért nem?

Aztán ahogy elkezdtem ismerkedni az Access Consciousness® eszközeivel, és a gyakorlatban is egyre gyakrabban tapasztaltam meg a működésüket, rá kellett jönnöm, hogy az “értelem”, másképp a logikus vagy gondolkodó elménk sokszor nem, hogy segítség lenne, hanem éppen, hogy akadálya az életünk teremtésének.

A MONDAT, hogy “minden az ellenkezője annak aminek látszik, és semmi sem az ellenkezője annak aminek látszik” egy Access Consciousness® eszköz, úgy hívjuk, hogy őrült mondat, és alkalmas arra, hogy a saját világodban letisztázz dolgokat.

“Ha valaki, aki az őrületbe kerget, ha alvászavaraid vannak, ha túl sokat gondolkodsz, ismételd el 3-20 alkalommal, és az adott személy nem fog megőrjíteni, el fogsz aludni, az elméd nem fog zakatolni éjjel-nappal.” Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer, Bars kézikönyv.

“Ne viccelj, na ne már, hogy ez hasson?” – tudom ám, hogy sokan ezt gondoljátok. “Évtizedek óta nem alszok, már mindent megpróbáltam, az orvosok is, természetgyógyásznál is voltam, majd pont ettől fogok?”

Megértem. Hiszen valahol bevettétek, hogy az eredményekért sokat kell tenni, és hát ezzel a nézőponttal akadályozzátok, hogy könnyen is el lehet érni dolgokat. Nem baj, ha nem hiszed, használd, és megtapasztalod, hogy működik. Csak csináld! Ne egyszer 🙂 .

Megszabadulnál a hasonló, többi korlátozó nézőpontodtól is? Gyere el egy Bars-tanfolyamra, kezdd el használni az életedben az ott tanultakat, és az életed már soha többé nem lesz olyan, mint előtte volt.

A következő tanfolyamok időpontjaiért kattints IDE!

Szívesen vennél további információkat erről a csodás módszerről?

Kérd felvételedet az Ami neked működik FB csoportba, kattints IDE!

Kövess az Ami neked működik FB oldalon, nyomj egy Like-ot ITT!

Iratkozz fel a YouTube csatornámra KATTINTS IDE!