Az elsődleges anyanyelvünk – a szavakon túl

Megélni, hogy az elsődleges anyanyelvem nem a kiejtett szó, nem feltétlenül volt könnyű számomra. Az utóbbi öt évben, egészen kb. másfél évvel ezelőttig a munkámhoz tartozott a szóbeli kommunikáció, ami főleg videók formájában napi rutinná vált és sok örömöt és sikert hozott számomra.

Aztán megismerkedtem az Access Consciousness® eszközeivel és minden megváltozott. Függetlenül attól, hogy éppen valamilyen szóbeli eszközt használok, Bars®-kezelést adok vagy kapok, az energiákkal játszom. S ennek a “játéknak” a során olyan változást tapasztalok meg magamon és másokon, amely szavakkal nem leírható. (Legalábbis nekem nagyon nehezen megy, ezért is kevesebb mostanában az oldalaimon a saját videó.)

Az alábbi videó azonban nagyon jól átadja, amit én inkább csak átélni vagyok képes, és talán Te is ráérzel arra, milyen lehet, ha elkezdesz Te is az elsődleges anyanyelveden beszélni, ami nem a kiejtett szó, hanem az energia nyelve.

A 26 perces videó angol nyelvű, magyar felirat bekapcsolható. A videóban szerepelnek az Access Consciousness® alapítói, Gary Douglas és Dr. Dain Heer, Dr. Jefferey Fannin agykutató és több facilitátor is.

Szívesen vennél további információkat erről a csodás módszerről?

Kérd felvételedet az Ami neked működik FB csoportba, kattints IDE!

Kövess az Ami neked működik FB oldalon, nyomj egy Like-ot ITT!

Iratkozz fel a YouTube csatornámra KATTINTS IDE!