Vértezd fel gyermekedet az iskolakezdésre!

Ilyenkor a nyár vége felé a legtöbb gyereknek – jó esetben – már elkezdenek hiányozni az iskolai barátok, osztálytársak, e mellett sokszor megjelenik a szorongás is, ami sajnos rengeteg diáknál jár együtt az iskolai időszakkal.

A folyamatos nyomás a megfelelésre a tanárok, a kortársak és a szülők felé néha együtt is jelen van, de ha csak az egyik oldalról, az is elegendő az állandó stresszhez. Az egyre többször előforduló lelki és fizikai bántalmazások mellé a kamaszoknál az életkorukból adódó nehézségek is hozzáadódnak, s tűnik e miatt sokszor elviselhetetlennek az élet.

Az Access Conscioussnes® egyik alapgondolata, hogy “semmi nem tud ártani nekünk, amiről nincs nézőpontunk”. Ez elsőre kicsit furcsának és hihetetlennek tűnhet, de az igazságát egyre többen éljük.

Az Access Consciousness® számos eszközt ad a kezünkbe, melyek használatával ezt megtapasztalhatjuk, a legalapvetőbb, leggyorsabb és gyermekek esetében talán legkézenfekvőbb az alap eszköze, a Bars®-kezelés.

A Bars-kezelés során a fejen lévő 32 pont érintésével a különböző életterületeinkhez tartozó nézőpontokat engedjük el, s válik egyre könnyebbé az életünk.

Óriási áldásnak tartom, amikor egy családból gyermek-szülő és/vagy pár jön egy tanfolyamra, mert a mellett, hogy az egymást kezelő családtagok között tapasztalatom szerint egy egészen különleges kötelék jön létre, a család többi tagjának is házhoz viszik ezt a csodálatos eszközt, a Bars®-kezelést. (Mindegyik kisfiammal van alkalmam ezt megtapasztalni, hiszen ők kérték, hog elvégezhessék).

Ha úgy érzed, hogy a Te családod életéhez is hozzájárulás lehet, várlak szeretettel!

Részletekért kattints a FB-esemény leírásához, az alábbi képre kattintva!

Szívesen vennél további információkat erről a csodás módszerről?

Kérd felvételedet az Ami neked működik FB csoportba, kattints IDE!

Kövess az Ami neked működik FB oldalon, nyomj egy Like-ot ITT!