Teremts magadnak több időt, több pénzt, több örömöt!

A 2 órás kurzus során mindent megkérdőjelezünk (és kitisztÍtunk ) majd, amit eddig gondoltál az üzletről. Azért, hogy helyette egy olyan teret nyissunk, melyben éberséget kapsz arra, hogy tudd, neked mit kell tenned ahhoz, hogy az üzleted örömteli, és eredményes legyen minden résztvevő számára, és a lehető legnagyobb változást hozza az egész világban.

Egy 12 oldalas kézikönyvet (munkafüzetet) kapsz majd, melyet használva a hétköznapokban is éberséget kapsz arra, hogy hogyan tudsz úgy üzletelni ahogy senki más.

Kattints a képre!

“TEREMTS MAGADNAK! Több Időt, Több Pénzt, Több Örömöt

Ez a tanfolyam Neked szól, ha szeretnéd, hogy az életed, a munkád vagy az üzleted valami egészen mást teremtsen Neked és a bolygónak.

Üzlet vagy munka – bárhogy is nevezed – egy hatalmas hajtóerő az életünk kialakítása mögött.

Minden nap, amikor felkelsz, megvan a választásod arra, hogy te teremtsed az életedet vagy hagyjad, hogy ennek a valóságnak a rávetítései teremtsék azt.

“Az életed az üzleted, és az üzleted az életed.” – Simone Milasas

Ha egy kényelmes és konvencionális üzleti tevékenységbe vagy életvitelbe vagy beragadva, ami korlátok között tart – nem kell így maradnia!

Mi lenne, ha az életed, az életviteled, a munkád és az üzleted kreatív és örömteli lehetne? Lehet az!

Üdvözlünk egy tanfolyamon tele kérdésekkel és eszközökkel, ami egy teljesen más látásmódot ad Neked az életed és az üzleted teremtéséhez.

Képzeld csak el, mihez kezdenél akkor, ha tudnád, hogy nem bukhatsz el…

Mi van akkor, ha lehetetlen elbuknod vagy valamit rosszul csinálnod? Mi van, ha néha a dolgok egyszerűen csak máshogy néznek ki a végén, mint ahogy eltervezted?

Ugorj fejest az életed és az üzleted teremtésébe – nem egy tervhez igazítva, hanem kérdéseket feltéve, rátalálva arra, ami neked működik, és az örömtelit és szórakoztatót választva! “

Simon Milasas

Kérd felvételedet az Ami neked működik FB csoportba, kattints IDE!

Kövess az Ami neked működik FB oldalon, nyomj egy Like-ot ITT!

Iratkozz fel a YouTube csatornámra KATTINTS IDE!