Az Access Bars és a gyermekek

Hiperaktív? Jó tanuló? Figyelmetlen? Stréber? Szétszórt? Fegyelmezetlen? Szorgalmas? SNI-s? ADHS-s? Kitartó? Autista?

Bár elsőre úgy tűnhet különbség van a fenti címkék között és van olyan ami hasznos, más káros lehet a gyermek számára, az igazság azonban az, hogy a címkézés mögött többnyire elvárás van, ami kényszeríti a gyermeket arra, hogy az adott címkéknek megfelelően éljen. Ez pedig gyakran az akadálya annak, hogy ránézzen és elismerje a saját egyedi képességeit, és egy egészen más nézőpontból, ahogyan senki más még nem tette, nézzen rá a dolgokra és legyen lehetősége létrehozni valami teljesen újat a világban.

 

Ha belegondoltok, a nagy feltalálók, és azok, akik valami teljesen újat hoztak létre és óriási változásokat generáltak, kivétel nélkül kívül voltak a társadalom által normálisnak definiált körök. S ha ők nem lettek volna, kb. ma is ősemberként élhetnénk.

Szóval, ha az a célod a gyerekeddel, hogy jól be tudjon illeszkedni ennek a világnak a valóságába, megfeleljen az elvárásoknak és sikeresnek, boldognak tűnjön, akkor ne tegyél erőfeszítést, hogy megismertesd azokkal az egyszerű, ám igen hatékony eszközeivel, amiket az Access Consciousness kínál.

Ha azonban kívánod neki, hogy könnyedén vegye ennek az őrült világnak a kihívásait, s mellette teremtsen egy olyan valóságot, melyben önmagaként örömtelien élhet, csupán a létezésével és azzal a tevékenységgel amiben örömét leli óriási változásokat generálva a világban, akkor javaslom, vezesd be az Access világába, hogy lehetősége legyen megismerni azokat az eszközöket, ami ezt lehetővé teszi, … s lássuk, mit hozhat ez neki és az egész családnak.

Ehhez kiváló alkalom lehet az őszi szünetben egy 1 napos tréning, melyen a mellett, hogy megtanultok egy, a fej érintésével járó úgynevezett Bars-kezelést, amit egymáson és a többi családtagon is alkalmazhattok, egy csomó szóbeli eszközt is tanultok, mellyel könnyedebben teremtitek az életeteket, legyen szó munkáról, családról, tanulásról, pénzről, párkapcsolatról.

Az Access Bars®

a fejen elhelyezkedő 32 pont, amelyek enyhe érintés hatására eloszlatják az agyban tárolt elektromágneses töltést, ezzel lehetővé téve a szorongás és stressz feloldását.

Bővebben a Barsról:

Mi történik az agyban Access Bars kezelés közben?

Jeffrey L. Fannin 15 éve készít elemzéseket az agy működéséről. Megkérték, hogy készítsen felvételeket egyetlen Bars kezelés előtt és után, és elemezze azokat. Elmondása szerint soha nem látott még ilyen változásokat másfél óra leforgása alatt az agyban. Egyetlen Bars kezelés után az agyi tevékenység hasonló ahhoz, amit több évtizednyi meditáció idéz elő.
Azok, akik már próbálták a Bars kezelést, talán nincsenek meglepve az eredményektől. Azok, akik még nem, talán kedvet kapnak.

Ilyen eredmények mutatkoztak meg azoknál a gyerekeknél, akik rendszeresen kaptak Bars-t:

A megfigyelések szerint azoknak a gyerekeknek, akik rendszeresen részesülnek Bars
kezelésben, jobb a koncentrációs képességük, könnyebben tanulnak, jelentősen javul az
önértékelésük, valamint a problémamegoldó és az érzelmi állapotaik proaktív kezelésére
irányuló készségeik.
• Didaktika és tanulás:
– Fokozott stresszkezelési képesség;
– Jobb eredmények a teszteken;
– Jobb koncentráció a tesztekre való felkészülés során.
• Kapcsolati és szocializációs vonatkozások:
– Az agresszív viselkedés és zaklatások megszűnése vagy csökkenése a megújult
kapcsolatteremtő képességnek, valamint a többiek felé irányuló el nem különültség és
ítéletmentesség érzetének köszönhetően;
– Javuló interperszonális kapcsolatok;
– Önértékelés és proaktív megoldási készség erősödése;
– Magabiztosabb önkifejezés és könnyedebb konfrontáció.
• Család és kapcsolatok:
– Javulnak a testvéri kapcsolatok;
– Javulnak a szülő-gyermek kapcsolatok.
• Egészség:
– Rémálmok csökkenése és megszűnése;
– Szorongás csökkenése és megszűnése;
– Csökkennek a különböző szomatikus tünetek (fejfájás, hányinger, étvágytalanság, bulimia,
láz stb.)

Tapasztalatok arról, hogy milyen, ha a gyerekek rendszeresen kapnak Bars-kezelést:

Neked a befektetésed ebbe a projektbe 63 000 Ft, szülővel érkező gyerekeknek 16 éves korig ingyenes, felette 18 éves korig féláron  van. Kaptok hozzá egy 72 oldalas munkafüzetet, a gyerkőc pedig pluszban egy rövidebb, képes kivonatot, a legalapvetőbb eszközökkel.

Néha felvetődik, hogy vajon a mi gyerekünket ez érdekelné-e, végig tud-e ülni egy ilyen tanfolyamot. A legtöbb gyerek szívesen ad és kap Bars-kezelést, és a részvétel intenzitása is választható a nap folyamán, a fő szabály: semmit sem kell! Ha kérdésed, aggályod lenne ezzel kapcsolatban, keress bátran!

A következő tanfolyamok időpontjait ITT tudod megnézni!

Javaslom csatlakozz a témával kapcsolatos csoportjaimhoz,
melyek a következők.
Az Ami neked működik FB csoport bevezetés az Access Consciousness
eszközeibe általánosságban, az élet bármely területére vonatkozóan.
Az Online Üzlet Öröme – Teremts könnyedén FB csoport akkor lehet
számodra óriási hozzájárulás, ha a pénz, az üzletelés, különösen
az online,ezen belül pedig a network marketing üzlet(ek) területén
szeretnél változást az életedben.