Access Testkezelések Sopronban

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel?
“Engedjük meg a testeknek, hogy tudják milyen ajándékok, és azzá válnak számodra!” – Gary Douglas az Access Consciousness alapítója.
A testkezelések kioldják az ítéleteket, fájdalmakat, érzelmi lenyomatokat a testedből, ennek köszönhetően hozzásegítenek ahhoz, hogy a tested tudatosságát használva, fájdalmak nélkül élj.
Segítséget nyújthatnak régóta elhúzódó problémákban, vagy hogy könnyebben együttműködj a testeddel, és hogy a testtudatosságod nagyobb legyen. A testkezelések hozzásegítenek ahhoz, hogy jobban jelen legyél az életben, és felismerd, hogy mit tudsz tenni az adott pillanatban.
A testkezelés során a testet érintem az adott kezelés fajtája szerint, és energiákat indítok el közben. A kezelés masszázságyon történik hason vagy háton fekve, ruhában.
Több mint 60 testkezelés választható, például: az immunrendszer erősítésére, látásra, traumák oldására, öregedés, ránctalanítás, szex- és párkapcsolat megváltoztatására, izmok, nyak-derékfájás problémákra, tökéletesség mániára, ítéletek feloldására, álmatlanságra, influenzára, stb.
A testkezelések hatékonyabban tudnak működni, ha előtte legalább egy Bars kezelést kaptál, de attól függetlenül is választhatod őket.

Javaslom csatlakozz a témával kapcsolatos csoportjaimhoz,
melyek a következők.
Az Ami neked működik FB csoport bevezetés az Access Consciousness
eszközeibe általánosságban, az élet bármely területére vonatkozóan.
Az Online Üzlet Öröme – Teremts könnyedén FB csoport akkor lehet
számodra óriási hozzájárulás, ha a pénz, az üzletelés, különösen
az online,ezen belül pedig a network marketing üzlet(ek) területén
szeretnél változást az életedben.