Ajándékozz örömöt, békességet, könnyedséget Karácsonyra!

Amikor valakit megajándékozunk egy (vagy több) Bars-kezeléssel, akkor nagy valószínűséggel olyasvalamiben lesz része,  amiben annak előtte még sosem volt. Ha valami igazán különlegeset szeretnél ajándékozni, ami sokaknál már az első alkalommal elhozza a könnyedség- és béke érzetét, akkor egy Ajándékutalvány 1 Bars-kezelésre vagy egy 3 alkalmas bérlet ajándékba, a legjobb választás lehet.

Olyan családtagoknál, barátoknál, akikről tudod, hogy az utóbbi időben sok volt a stressz, vagy be vannak ragadva az élet valamely területén, esetleg veszteség érte őket, vagy egyszerűen csak nehéz számunkra a Karácsony, ez sokkal nagyobb érték lehet, mint egy sokadik könyv, asztali dísz, elektromos kütyü vagy éppen parfüm. Ha keresik a lehetőségét a változásnak, minden bizonnyal nagyon hálásak lesznek érte.

Ajándékutalvány 1 alkalmas Bars-kezelésre: 15 000 Ft

Ajándékutalvány 3 alkalmas Bars-kezelésre: 30 000 Ft

Felhasználható előre egyeztetett időpontban Sopronban vagy havi 1 alkalommal Budapesten, az utalvány megvásárlásától számított 3 hónapon belül.

Több információt a Bars-kezelésről IDE kattintva találsz!

Javaslom csatlakozz a témával kapcsolatos csoportjaimhoz, melyek a következők.

Az Ami neked működik FB csoport bevezetés az Access Consciousness eszközeibe általánosságban, az élet bármely területére vonatkozóan.

Az Online Üzlet Öröme – Teremts könnyedén FB csoport akkor lehet számodra óriási hozzájárulás, ha a pénz, az üzletelés, különösen az online,ezen belül pedig a network marketing üzlet(ek) területén szeretnél változást az életedben.