Változások a Bars-tanfolyamok nyomán. Sztrik Andreával beszélgetek.

Amikor az interneten böngészve felbukkan egy hirdetés egy Access Bars® kezelői tanfolyamról lehet, hogy nem gondolod, hogy neked ehhez bármi közöd lehet, hiszen elégedett vagy a jelenlegi munkáddal, vagy egyszerűen nem gondolod, hogy bármilyen kezelővé kéne válnod. Így lehet, hogy rá se kattintasz a leírásra, és sosem tudod meg, hogy egy Bars-kurzuson olyan eszközöket tanulhatsz meg, melyekkel az életen bármely területén változásokat tudsz létrehozni, ahol csak választod azt.

Szeretném, ha minél szélesebb körben világossá válna, hogy az Access Consciousness® eszközei akkor is óriási hozzájárulások lehetnek az életedhez, ha nem akarsz ezzel hivatásszerűen foglalkozni, viszont nagyon gyors és könnyed módját teszik lehetővé, ha a kapcsolatok, a pénzteremtés, vagy bármely területen változtatni szeretnél.

Ezért kezdtem el egy beszélgetés sorozatot olyanokkal, akik elvégezték a Bars-tanfolyamot, és elkezdték beépíteni az életükbe, hogy minél színesebb képet tudjak mutatni arról, hogy mire is jók az Access eszközei.

Az első beszélgetést Sztrik Andreával nézd meg most:

Legközelebbi lehetőségeket velem a Bars-tanfolyamra és más programokra itt találod:

Következő lehetőségek

 Javaslom csatlakozz a témával kapcsolatos csoportjaimhoz, melyek a következők.

Az Ami neked működik FB csoport bevezetés az Access Consciousness eszközeibe általánosságban, az élet bármely területére vonatkozóan.

Az Online Üzlet Öröme – Teremts könnyedén FB csoport akkor lehet számodra óriási hozzájárulás, ha a pénz, az üzletelés, különösen az online,ezen belül pedig a network marketing üzlet(ek) területén szeretnél változást az életedben.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, kattints IDE!

Szeretettel várlak a programjaimon:

Horváth-Dori Lilla