Bizonyítványok

Az Access Consciousness® lehetőségei közül az alábbi kezelések ill. tanfolyam nyújtására szereztem képesítést. A különböző kezelések ill. tanfolyamról részletes leírást a nevére kattintva találsz.

Folyamatosan szerzem meg a tudást és a képesítést az újabb és újabb kezelések nyújtására, hogy minél többeknek tudjak hozzájárulás lenni a kívánt változáshoz.

Érdemes figyelemmel lenni az új lehetőségekre, mert a bevezető időszakban, ami általában 2-4 hét, ezeket kedvezménnyel tudjátok igénybe venni nálam.

Access The Bars® (Bars-kezelő)

Access Bars® Facilitator (Bars facilitátor): Amikor a Bars®-kezelői tanfolyamot elvégeztem háromszor, három különböző facilitátornál, s még teljesítettem néhány feltételt, az alapító Gary Douglastől kaptam a jogosultságot arra, hogy én is tarthassak Bars®-kezelői tanfolyamot. Ha érdekel, hogy engem mi motivált a tanfolyam elvégzésére, és miért lehet jó neked, kattints IDE!

Access Facelift Practitioner (Facelift-kezelő)

Body Process (Test-kezelő) az alábbi testkezelésekben.

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia tisztítása és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása

MTVSS (Immunrendszer helyreállítása)

Drog által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia, és őrültség által működtetett háromszoros sorozatrendszerek