Access Bars® kezelő tanfolyamok

Miért lettem Acces Bars® kezelő és vajon érdemes-e neked is azzá válnod?

Nézd meg a videót vagy olvasd el lentebb!

Én egyáltalán nem akartam Acces Bars® kezelő lenni. Bár az energiák áramoltatása 17 éves korom óta az életem része, hiszen akkor végeztem el a Reiki I. és II. tanfolyamokat, és a hétköznapokban érzékelem és tudatosan használom is az energiák működését, soha nem terveztem hivatásszerűen ezzel foglalkozni.

Két okból végeztem el a tanfolyamot, s amit tapasztaltam, az irányt változtatott az életemben.

Az Access Consciousness® eszközeivel Palacskó András által ismerkedtem meg, aki Magyarországra hozta a módszert. 2017. nyarán vehettem egy online tréningjén, amit egy szűk üzleti körnek tartott, és az ott megismert eszközöket használva azt tapasztaltam, hogy az általam kívánt irányba változik az életem. Többet akartam tudni. Elvégeztem még néhány apróbb tanfolyamot, aztán falba ütköztem, mert a komolyabb tanfolyamok elvégzésének feltétele az Acces Bars® kezelői tanfolyam.

A másik ok az volt, hogy számoltam egy kicsit. Azt gondoltam. Ha elmegyek egy kezelőhöz, hogy megtapasztaljam milyen, ha futtatják a bárjaimat, azért kifizetek 10-25 ezer forintot, s az csak egy alkalom. Ha elvégzem az Access Bars® kezelői tanfolyamot, azért fizetek 54 000 Ft-ot, (akkor ennyibe került), viszont rögtön kapok és adok két Bars®-kezelést és tudom kezelni az egész családomat, barátaimat, stb.

Mondhatom, jó döntés volt. Csak a családomon végzett kezelésekért, ha nem én csinálom, már több százezer forintot fizethettem volna ki.

Aztán az események további fordulatot vettek. Az első a nagyobbik fiam volt, akin az első tanfolyam után gyakoroltam a kezelést. Kérdés nélkül mondta: “Anya, ezt én is szeretném megtanulni.” Így a következő tanfolyamon már ő is ott volt velem.

Tudtátok, hogy ha gyerek kezel, akkor sokkal rövidebb ideig tart egy kezelés, mintha felnőtt? Ennek nagyon egyszerű az oka. Az ő fejükben még sokkal kevesebb a szemét, ezért gyorsabban tudják áramoltatni az energiákat és futtatni a bárokat.

Akkor még nem tudtam, hogy az ő Acces Bars® kezelővé válása, és hogy annyira élvezi, azon túl, hogy egymást is tudjuk kezelni, további előnyöket is tartogat majd számunkra és minél többek számára …

Fentebb írtam, hogy az Acces Bars® kezelői tanfolyam, és amit tapasztaltam ezek után, az irányt változtatott az életemen. Igen, hiszen bár éppen nagyon jól elvoltam az online tevékenységemmel, felébredt bennem a vágy, hogy ezeket a csodákat, amiket én az Access Consciousness® által megtapasztalok, az rajtam keresztül minél többek számára váljon elérhető. Ezért váltam Acces Bars® facilitátorrá és tartok én is Acces Bars® kezelői tanfolyamokat.

Ha Te is szeretnél minden nap csodákat megélni és minden órában tudni, hogy mi az ami neked működik, akkor gyere, és legyél Te is Acces Bars® kezelő. A tanfolyamon nem csak, hogy kapsz és adsz 2-2 kezelést, de olyan eszközökkel ismerkedhetsz meg, amiket a hétköznapokban használva minden nap csodát teremthetsz az életedben. Legyen szó egészségről, kapcsolatokról, munkáról, pénzről, bármiről.

A következő Acces Bars® kezelői tanfolyamok időpontjaiért kattints IDE!

 A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről és bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe. Az oldalukat megtekintheted: itt!

A képzésen való részvétel Access Bars® kezelő végzettséget ad,
harmadszor ismétlőknek pedig – regisztrálás után Access Bars® facilitator végzettséget.

Befektetés önmagadba: 65.000 Ft.

Ismétlőként vagy 18 év alatt: félár
16 év alatt (szülői kísérettel): ingyenes

(Központilag rögzített ár, ettől eltérni nem lehet.)

Ha Te is választanád, vagy további információra van szükséged,

jelentkezz az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Facebook: https://www.facebook.com/lilla.horvathdori 

(Mielőtt üzenetet írsz jelölj ismerősnek!)

E-mail: horvathdori.lilla@gmail.com

Skype: Horváth-Dori Lilla

Tel.: 70-424-7420