Access könyvek

Kass Thomas: 7 lépés a zökkenőmentes kommunikációhoz

Mi a 7 Lépés a Zökkenőmentes Kommunikációhoz?

Kass Thomas író, rádiós személyiség, szónok és Access Consciousness® Minősített Facilitátor. A világot járva csoportos és egyéni tréningeket tart kommunikáció, kapcsolatok, testbeszéd, üzlet és pénz témakörében.

Mit is csinál pontosan?
Sok-sok kérdést tesz fel.

Itt van néhány a kedvencei közül:

Milyen varázslat lehetek ma, és milyen varázslatot fogadhatok ma be körülöttem mindenkivel és mindennel?

Mi egyéb lehetséges itt, amit még soha el sem képzeltem?

Mi az, amire itt máshogy tekinthetek?

Milyen kérdést tehetek fel, ami felfokozza az éberségem?

Kass azért írta ezt a kis ismertető könyvet, hogy segítsen feltárni az igazi kommunikációs természeted.

Ára: 3 800 Ft + posta költség

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!

 

Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer: A megzavaráson túl

Most van itt az idő, hogy abbahagyd azt, hogy eltérülj attól, hogy megteremtsd a jövőt, amire igazán vágysz?

Most van itt az idő, hogy teljesen jelen legyél és elkezdj élni?

Most van itt az idő, hogy megváltoztasd azt, ahogyan működsz, és hogy felfedezd a létezés könnyedségét, amiről soha nem képzelted, hogy lehetséges?

Amikor olyan helyzetben találod magad, amit látszólag nem tudsz megváltoztani, akkor elképzelhető, hogy beleragadtál egy zavaró beültetésbe. A zavaró beültetéseket úgy tervezték, hogy az életed eseményei kiváltsák őket, és hogy olyan megzavarásokat hozzanak létre, amik visszatartanak attól, hogy minden lehess, ami igazán vagy, és megkaphasd azt az életet, amit igazán szeretnél. Ezek miatt hisszük azt, hogy semmiben nincs választásunk. Ebben a könyvben olyan információk és hatásos eszközök találhatóak, amik lehetővé teszik, hogy felismerd a zavaró beültetéseket, és megszabadulj tőlük.

A Megzavaráson Túl könyv alapja egy hat részes telekurzus sorozat Gary Douglasszel, az Access Consciousness alapítójával és Dr. Dain Heerrel.

Ára: 7 900 Ft + posta költség

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!

 

Simon Milasas: Az Üzlet Öröme

A Joy of Business nem arról szól, hogy hisztérikusan boldog vagy. Annak a tudásáról szól, hogy a meghozott választásaid lehet, hogy működni fognak, lehet, hogy nem, de ettől függetlenül hajlandó vagy bátorsággal előrelépni, változtatni, vagy éppen kihátrálni valamiből, ha szükséges. A Joy of Business lényege, hogy létrehozzon egy harmonikus rendszert, amiben megjelenhet minden nap több annál, mint amit ez a valóság kivetít.

Ára: 7 900 Ft + posta költség

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!

 

Gary M. Douglas: Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet

Ezt a munkafüzetet az Access Consciousness® alapítója, Gary M. Douglas, csatornázta, hogy nagyobb rálátást és könnyedséget adjon a pénzzel – Egyszerű lépések, hogy rálátást adjanak a pénzre, és hogy elkezdj TÖBBET birtokolni!

Mi lenne, ha a pénz csak egy eszköz lenne, hogy megváltoztassuk a világot?

Mi lenne, ha hajlandó lennél végtelen mennyiségű pénzt befogadni?

Ára: 7 900 Ft + posta költség

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!

 

Gary M. Douglas: Haladó Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet

Haladó Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet Gary M. Douglastől ott folytatódik, ahol a kezdőknek szóló abbamarad. Tele van haladóbb kérdésekkel és tisztításokkal, amiket arra terveztek, hogy az őrült és korlátozott nézőpontjaidat facilitálják, amiket a pénz köré teremtettél, és nagyobb könnyedséget nyújtsanak az életedben – sokkal több pénzzel és pénzáramlással.

Mi van, ha a pénz egy eszköz a világ megváltoztatásához?

Mi lenne, ha hajlandó lennél korlátlan mennyiségű pénzt befogadni?

Mi a pénz? Sokaknak autókat jelent; van, akinek házakat; van, akinek a pénz biztonságot nyújt.

Valójában ezek közül bármely lehet a pénz? Nem. A pénz energia, pont úgy, mint ahogyan te is energia vagy. Nincs különbség közted és a pénz között, kivéve a nézőpontjaid, amiket rápakolsz.

Mi lenne, ha LÉTEZHETNÉL pénzként?

Mi lenne, ha LÉTEZHETNÉL akként az energiaként, ami a pénzt teremti, generálja és gyártja?

Ára: 10 900 Ft + posta költség

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!

 

Simon Milasas: Kerülj ki az adósságból Örömmel!

Simone Milasas 187 000 dollár adósággal rendelkezett, amikor felismerte, hogy változtatnia kell. Az ebben a könyvben található eszközök segítségével két éven belül kikerült az adósságból.

Simone szerint senkinek nem kéne pénzügyi problémákkal küzdenie.

Készen állsz megváltoztatni a teljes pénzügyi valóságodat? Milyen nézőpontod van a pénzzel kapcsolatban, amit ha megváltoztatnál, akkor az egy teljesen más valóságot teremtene számodra?

Mi lenne, ha végtelen bevételi forrásokkal rendelkezhetnél? Mi lenne, ha úgy teremthetnél pénzt, ahogyan senki más? Ez a könyv segít abban, hogy hatalmas változást hozz létre, és arra invitál, hogy rengeteg pénzt teremts.

Kerülj ki az adósságból Örömmel egy teljesen más lehetőség kezdete.
Ha csupán átmeneti megoldást keresel a pénzügyi problémáidra, akkor ez nem az.
Ha készen állsz megváltoztatni a teljes pénzügyi valóságodat, akkor vágjunk bele!

Mi a legrosszabb dolog, ami történhet? Ugyanolyan marad az életed? Elkezdesz pénzt teremteni? A te választásod.

Ára: 10 900 Ft + posta költség

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!

 

Gary M. Douglas: Salon des Femmes

Beszélgetések Nőkről, Férfiakról, Szexről, Szerelemről, Kapcsolatokról, Hogyan Váljunk a Nőiség Pragmatistájává

Milyen lenne, ha egy olyan világban élnél, ahol mindenki kedves egymással?

Milyen lenne, ha te lennél az, aki segíthetne ezt megteremteni?

Milyen lenne, ha a kapcsolatod szeretően kedves lenne, törődő, és befogadó – és nem tudattalan, nem gyűlölködő és nem ítélkező?

Gary Douglas küldetése, hogy véget vessen a férfiak és nők közötti szűnni nem akaró konfliktusnak.

Salon des Femmes egy olyan telekurzus átirata, amit Douglas egy csoport nővel együtt tartott. Beszélgettek a férfiakról, nőkről, a férfi és női szerepekről, és a csodálatos, harmonikus kapcsolatok teremtéséről.

Douglas szerint: „Az a vágyam, hogy a nagyobb béke érzetét nyújtsam a nőknek a világon másokkal, és békét önmagukkal, valamint azt a helyet, ahol nem kell úgy érezniük, hogy mindenért meg kell küzdeniük.”

Douglas arra bátorítja a nőket, hogy a „nőiesség pragmatistáivá” váljanak, használják a női erejüket arra, hogy megteremtsék azt, amit szeretnének. Szerinte „pragmatikus kapcsolatnak” azt nevezzük, amelyben a partnerek azon igyekeznek, hogy az összes érintett számára működjenek a dolgok. „A boldogan élünk, míg meg nem halunk nem működik, hacsak nem vagy hajlandó pragmatikus lenni a választásaidban.”

Dicséret a Salon des Femmes-ről:

„A Salon des Femmes egy mélyreható könyv. Gondosan olvasva hatalmas változásokat fog eredményezni a nők életében.”

Gary M. Douglas sikerkönyv író, nemzetközi szónok, és keresett facilitátor. Más lehetőségek meglátására inspirálja az embereket, és arra, hogy „tudják, amit tudnak”, amivel egy olyan életet teremthetnek, ami túlmegy a népszerű hiedelmek és szabályozások korlátain.

Gary számos transzformációs, életet megváltoztató eszközt, tisztítást és kezelést fedezett fel több mint húsz éve, ami Access Consciousness™ néven ismert. Munkássága 173 országban terjedt el, és több ezer képzett facilitátor van világszerte. Ezek az egyszerű, de mégis rendkívül hatásos eszközök mindenféle életkorú és hátterű embereket facilitálnak abban, hogy segítenek megszabadulni azoktól a korlátoktól, amik visszatartják őket a teljes élettől.

Ára: 10 900 Ft + posta költség

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!

 

Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer: Tíz kulcs a teljes szabadsághoz

Ez itt a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz. Ez egy életforma, ami segít majd kiterjeszteni a tudatosságra való képességeidet, hogy éberebb lehess magadra, az életedre, erre a valóságra és ezen túl. A nagyobb éberséggel elkezdheted azt az életet teremteni, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges, de eddig még nem érted el. Ha tényleg csinálod és megtestesíted ezeket a dolgokat, az életed minden területén szabaddá fogsz válni.

Ára: 7 900 Ft + posta költség

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!

 

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois: Üzenet a bébi sárkányhoz és Üzenet a bébi unikornishoz

 

Könnyű olvasmány kitűnő illusztrációkkal. Az üzenet a bébi unikornishoz mindarról a varázslatról és lehetőségekről szól, mely jelen van gyönyörű bolygónkon, ahol csak a saját képzeletünk szabhat határokat számunkra.

Ára: 7 900 Ft + posta költség – mindegyik könyv esetében

IDE KATTINTVA tudod megrendelni!