Következő Access Bars (és más Access) tanfolyamok, ingyenes lehetőségek, fórumok

Acces Bars® kezelői tanfolyamok

Augusztus 8. vasárnap: BUDAPEST

Részletek a FB eseményben, kattints a linkre: https://www.facebook.com/events/3162371487324324

Augusztus 1. vasárnap: SOPRON

Részletek a FB eseményben, kattints a linkre: https://www.facebook.com/events/145165624162631/

Access Facelift® Energetikai Fiatalítás és Ránctalanítás kezelői tanfolyamok

Augusztus 7. szombat: BUDAPEST

Részletek a FB eseményben, kattints a linkre: https://www.facebook.com/events/580335410017933

Augusztus 29. vasárnap: SOPRON

Részletek a FB eseményben, kattints a linkre: https://www.facebook.com/events/278930250698953

3 hónapos Pénzszerelmesek program – folyamatos csatlakozási lehetőséggel.

A csoporttal abban szeretnék hozzájárulás lenni számodra, hogy EGÉSZ NAPON ÁT rajta tartsam a figyelmedet a pénzügyi valóságod megváltoztatásával kapcsolatos választásodon, az ehhez használható eszközökön.

A csoportnak az elsődleges értéke nem abban van, hogy újszerű információkhoz jutsz, bár ebből sem lesz hiány, hanem, hogy segítsen a célodon tartani a figyelmet és EGÉSZ NAP használható eszközöket ahhoz, hogy az elérd a célodat, és még annál is többet. Ne ijedj meg, nem sok időt, hanem folyamatos FIGYELMET vesz igénybe, amiben segítek!
Legtöbbünknek már minden információ és eszköz a rendelkezésére áll, a változás még sem kielégítő. Ennek az oka, hogy még nem választottuk a változást illetve, hogy időről időre levesszük róla a figyelmünket. Pedig amire a figyelmünket fordítjuk, annak adunk energiát és az növekszik.
Vajon a párunk jobban szeretne bennünket és több időt szeretne velünk tölteni, ha úton útfélen azt mondogatnánk, hogy nekünk nem fontos, nem szeretjük, és folyamatosan meg akarnánk szabadulni tőle? Hányan csináljuk ezt a pénzzel? Szinte felsőbbrendűnek érezzük magunkat, hogy számunkra nem fontos a pénzt, s ha meg is teremtjük, jó gyorsan megszabadulunk tőle, hogy ne kelljen foglalkoznunk vele, figyelmet fordítani rá, mert nem szeretjük. Aztán meg panaszkodunk, hogy nincs belőle elég. Én az utóbbi években rengeteg korlátozó nézőpontomat változtattam meg a pénzzel kapcsolatban, aminek az eredménye nem maradt el. 2021-re azonban hoztam egy sokkal nagyobb választást.
Vajon, mi mutatkozhat meg, ha végre hajlandóak leszünk “szerelembe esni” a pénzzel és figyelmet fordítani rá, táplálni ezt a szerelmet. Nem néha, amikor “muszáj”, hanem folyamatosan, minden nap, minden órában?
Ami nincs jelen a valóságodban, azt még nem választottad. Ha nincs pénzügyi bőség az életedben, még nem választottad. Én választom. S a mai naptól nem vagyok hajlandó levenni róla a figyelmemet. S ha kéred, a Tiédet sem!
Persze, adok hozzá eszközöket is, feladatokat, kérdéseket, tisztításokat, az én napi rutinomat, (és azt, ami pillanatnyi éberségből jön), sőt időnként, mintegy valóság-show szerűen megmutatom, hogy én hogyan csinálom, de mindez kevés akkor, ha hiányzik a Te MEGKÖVETELÉSSEL EGYBEKÖTÖTT VÁLASZTÁSOD. Vagyis bármi történjék is, nem állok le, …
Ha ez meg van, és folyamatosan követed a csoportban lévő posztokat, és beépíted a hétköznapjaidba az eszközöket, az Isten sem állíthat meg 🙂 !

A 3 hónapos program 15 000 Ft befektetést jelent számodra, e mellett, ha az könnyebbség neked, havonta is fizetheted. Írj privátban ha jelentkeznél!

2 órás Teremts több időt, több pénzt, több örömöt kurzus, Simon Milasas könyve alapján, 12 oldalas munkafüzettel

Új időpont hamarosan!

Belépés az önmagadként létezésbe, Dr. Dain Heer, Létezz önmagadként és megváltozik a világ című könyve alapján – 2 órás kurzus

Új időpont hamarosan!

Facilitálás hálózatépítőknek (online) előzetes időpont-egyeztetés alapján

Részletekért keress privátban!

R

4 napos ALAPOZÓ TANFOLYAM Horváth Ildikó minősített JOB facilitátorral

Új időpont hamarosan!

Kezelői napok

BUDAPEST

Részletekért érdeklődj privátban ha ismerősnek jelölsz és úgy üzensz, előbb észreveszem: https://www.facebook.com/lilla.horvathdori/

Hétfőtől-vasárnapig előzetes időpont egyeztetés szerint: SOPRON

Amennyiben az időpontok közül egyik sem megfelelő számodra, de szeretnél jönni, kérlek jelezd, s megnézzünk mi egyéb lehetséges még 🙂 .

Ha szeretnél jelentkezni bármelyikre, vagy további információra van szükséged kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot FB üzenetben! Ha még nem vagyunk ismerősök, kérlek jelölj, és küld üzenetet, az alábbi képre kattintva.

Írhatsz e-mailt is: horvathdori.lilla@gmail.com

Javaslom csatlakozz a témával kapcsolatos csoportjaimhoz, melyek a következők.
Az Ami neked működik FB csoport  bevezetés az Access Consciousness
eszközeibe általánosságban, az élet bármely területére vonatkozóan. Kattints a képre!

Az Online Üzlet Öröme – Teremts könnyedén FB csoport akkor lehet számodra óriási hozzájárulás, ha a pénz, az üzletelés, különösen az online, ezen belül pedig a network marketing üzlet(ek) területén szeretnél változást az életedben. Kattints a képre!

Kövesd a FB oldalamat!

Iratkozz fel a YouTube csatornámra!

Ha még csak most kezdesz ismerkedni az Access eszközeivel, különösen nagy hozzájárulás lehet számodra a Ránéztem, felismertem, változtattam lejátszási lista. Erről szól:

Ha bármilyen szinten érdekelt vagy az online pénzteremtésben, ezt a lejátszási listát ajánlom, ahol azt igyekszem bemutatni, hogy számomra hogyan vált ez könnyedebbé és gyorsabbá az Access eszközök használatával.

A hétköznapokban használható ingyenes Access eszközökért iratkozz fel itt:

Igyekszem azoknak is hozzájárulás lenni a változásához, akik még nem válasszák, hogy fizessenek érte, mert nincs elég információjuk ahhoz, hogy átlássák, minden kifizetett forint a százszorosát, ezerszeresét hozza vissza azoknak, akik válasszák a változást, és használják a tanult eszközöket.

Ezért is ingyenes a saját csoportom tagjai számára a vasárnap esti élő bejelentkezés.

A részvétel feltétele csupán annyi, hogy legyél a FB ismerősöm, kövesd a fenti FB oldalamat, a YouTube csatornámat és legyél a fenti FB csoportjaim tagja. Ha hív, várlak szeretettel!

Hétindító élő bejelentkezés az üzleted sikeréért, minden vasárnap 18 órától.

Itt: https://www.facebook.com/groups/1171307743235710

Bízok benne, hogy a fenti lehetőségek valamelyike egy csatornaként hozzájárulás lehet majd ahhoz, hogy bármit megváltoztass az életedben, amit csak választasz!

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal 🙂 !