Következő Access Bars (és más Access) tanfolyamok, ingyenes lehetőségek, fórumok

 

Acces Bars® kezelői tanfolyamok

November 14., vasárnap: BUDAPEST

Részletek a FB eseményben, kattints a linkre: https://www.facebook.com/events/864918131056114

Október 30. szombat: FERTŐD

Részletek a FB eseményben, kattints a linkre: https://www.facebook.com/events/427045215805848

Access Facelift® Energetikai Fiatalítás és Ránctalanítás kezelői tanfolyamok

Budapest – Szervezés alatt, kérlek érdeklődj privátban!

Fertőd – Szervezés alatt, kérlek érdeklődj privátban!

 2 órás Teremts több időt, több pénzt, több örömöt kurzus, Simon Milasas könyve alapján, 12 oldalas munkafüzettel

Szervezés alatt, kérlek érdeklődj privátban!

A Facebook esemény linkje:

Belépés az önmagadként létezésbe, Dr. Dain Heer, Létezz önmagadként és megváltozik a világ című könyve alapján – 2 órás kurzus

Szervezés alatt, kérlek érdeklődj privátban!

A Facebook esemény linkje:

 “Tematikus” FB csoportjaim, amikben addig cseszegetlek a választott témában, amíg meg nem valósítod a vágyaidat 🙂 !

3 hónapos Pénzszerelmesek program – folyamatos csatlakozási lehetőséggel.

A csoporttal abban szeretnék hozzájárulás lenni számodra, hogy EGÉSZ NAPON ÁT rajta tartsam a figyelmedet a pénzügyi valóságod megváltoztatásával kapcsolatos választásodon, az ehhez használható eszközökön.

A csoportnak az elsődleges értéke nem abban van, hogy újszerű információkhoz jutsz, bár ebből sem lesz hiány, hanem, hogy segítsen a célodon tartani a figyelmet és EGÉSZ NAP használható eszközöket ahhoz, hogy az elérd a célodat, és még annál is többet. Ne ijedj meg, nem sok időt, hanem folyamatos FIGYELMET vesz igénybe, amiben segítek!
Legtöbbünknek már minden információ és eszköz a rendelkezésére áll, a változás még sem kielégítő. Ennek az oka, hogy még nem választottuk a változást illetve, hogy időről időre levesszük róla a figyelmünket. Pedig amire a figyelmünket fordítjuk, annak adunk energiát és az növekszik.
Vajon a párunk jobban szeretne bennünket és több időt szeretne velünk tölteni, ha úton útfélen azt mondogatnánk, hogy nekünk nem fontos, nem szeretjük, és folyamatosan meg akarnánk szabadulni tőle? Hányan csináljuk ezt a pénzzel? Szinte felsőbbrendűnek érezzük magunkat, hogy számunkra nem fontos a pénzt, s ha meg is teremtjük, jó gyorsan megszabadulunk tőle, hogy ne kelljen foglalkoznunk vele, figyelmet fordítani rá, mert nem szeretjük. Aztán meg panaszkodunk, hogy nincs belőle elég. Én az utóbbi években rengeteg korlátozó nézőpontomat változtattam meg a pénzzel kapcsolatban, aminek az eredménye nem maradt el. 2021-re azonban hoztam egy sokkal nagyobb választást.
Vajon, mi mutatkozhat meg, ha végre hajlandóak leszünk “szerelembe esni” a pénzzel és figyelmet fordítani rá, táplálni ezt a szerelmet. Nem néha, amikor “muszáj”, hanem folyamatosan, minden nap, minden órában?
Ami nincs jelen a valóságodban, azt még nem választottad. Ha nincs pénzügyi bőség az életedben, még nem választottad. Én választom. S a mai naptól nem vagyok hajlandó levenni róla a figyelmemet. S ha kéred, a Tiédet sem!
Persze, adok hozzá eszközöket is, feladatokat, kérdéseket, tisztításokat, az én napi rutinomat, (és azt, ami pillanatnyi éberségből jön), sőt időnként, mintegy valóság-show szerűen megmutatom, hogy én hogyan csinálom, de mindez kevés akkor, ha hiányzik a Te MEGKÖVETELÉSSEL EGYBEKÖTÖTT VÁLASZTÁSOD. Vagyis bármi történjék is, nem állok le, …
Ha ez meg van, és folyamatosan követed a csoportban lévő posztokat, és beépíted a hétköznapjaidba az eszközöket, az Isten sem állíthat meg 🙂 !

Néhány visszajelzés azoktól, akik már használják:

“A napi szintű fókusz tartás. Sokkal tudatosabbá váltam azzal kapcsolatban, hogy kapcsolatom legyen a pénzzel. Számomra azért nagyon tápláló ez a csoport, mert mindig emlékeztet arra, hogy az aktuális fókuszommal teremtem az életem és így mindig irányba állíthattam magam. 🙂” Majoros Melinda

“A programban felismertem az eddigi életemben milyen hamis berögződéseim lettek a pénzről a befogadásról, kérésről és a teremtésről! A legfontosabb felismerésem a teremtődés folytatásának megengedése azzal hogy köszönöm hálás vagyok, kérek még! Ez a program mindent visz! Szìvből ajánlom mindenkinek! ❤” Rideg Karesz

“Köszönöm a leveleket.Hasonló gondolatokkal vagyok én is. Éberebb, és tudatosabbá váltam, de van még javítani valóm. Számomra jó a sok bejelentkezés, mert már a neved felvillanásakor is “kapcsolok”. Üdv.” Fodor Joli

A 3 hónapos program 15 000 Ft befektetést jelent számodra, e mellett, ha az könnyebbség neked, havonta (6000 Ft/hó) is fizetheted. Írj privátban ha jelentkeznél!

Kapcsolat Varázslók csoport – folyamatos csatlakozási lehetőséggel

Elek Hajnalka barátnőm ötlete nyomán a Pénzszerelmesek csoport mintájára és sikere által ihletve hoztuk létre közös csoportunkat a Kapcsolat Varázslók csoportot.
A cél hasonló, minimum 3 hónapon keresztül rajta tartani a figyelmedet azon, amin a legeslegjobban szeretnél változtatni, hiszen amin a figyelem, ott az energia, ahol az energia, ott az eredmény, a változás.
Ha valamin változtatni szeretnénk, változtatnunk kell az azzal kapcsolatos nézőpontjainkon. Ez igaz a kapcsolatainkra is. Mindegy, hogy az önmagunkkal, a párunkkal, a szüleinkkel, a gyerekeinkkel, a barátainkkal, a munkatársainkkal a főnökünkkel, … való kapcsolatról van szó, ha nem vagyunk elégedettek vele, változtatnunk kell az adott kapcsolatról való nézőpontunkon. Ez nem mindig olyan nyilvánvaló. Legtöbbször gyerekkorban rögzült nézőpontokból álló blokkok, előző életekben tett fogadalmak, szülői minták, sok-sok életen keresztül belénk ivódott hiedelemrendszerek korlátoznak bennünket abban, hogy megéljük a számunkra megfelelő kapcsolatokat.
A csoportban olyan eszközöket (kérdéseket, tisztításokat, alapvetéseket, videókat és egyéb anyagokat) osztunk meg veletek, amelyek azokat a nézőpontokat oldják, amik ezeket a korlátozásokat okozzák, és nem engedik a változást.
Ezeket mi már kipróbáltunk, használtunk/használjuk, és óriási változásokat hoztak a kapcsolódásaink (kapcsolataink) megélésében.
A csoport értéke még sem a megosztott információk újdonságában van elsősorban, hiszen ezekkel már találkozhattál különböző csoportokban, tanfolyamokok, könyvekben. S használtad talán néhányszor, majd – mint ahogy mi is hajlamosak vagyunk rá – levetted róla a figyelmedet, s ezért a változás nem volt kielégítő.
Ha most van egy elköteleződésed, egy megköveteléssel egybekötött választásod, hogy megváltoztatod bármely kapcsolatodat, (ez jelentheti egy kapcsolat lezárását, vagy új kapcsolatok kiépítését is) úgy, hogy az számodra (is) tápláló legyen, akkor a Kapcsolat Varázslók csoport, aminek most az előzetesét látod, óriási hozzájárulás lehet neked ebben.
Itt ugyanis napi 16 alkalommal emlékeztetünk a választásodra, és azokra a hétköznapokba beépíthető eszközökre, amiket ha használsz, a változás garantáltan nem marad el. A kérdések, és tisztítások gyakran pedig már önmagukban is olyan felismeréseket hoznak a saját működésünkkel kapcsolatban, hogy ez idáig soha meg nem élt könnyedséget és teret tapasztalhatunk meg.

A 3 hónapos program 15 000 Ft befektetést jelent számodra, e mellett, ha az könnyebbség neked, havonta (6000 Ft/hó) is fizetheted. Írj privátban ha jelentkeznél!

Várunk szeretettel: Elek Hajnalka és Horváth-Dori Lilla

Nyereség Sokszorozó Mentorálás – csak Bars-tanfolyamot végzetteknek! 

Amióta nem muszáj, folyamatosan tanulok. Számtalan tanfolyamot végeztem a legkülönbözőbb témákban, és most már 4 éve, hogy Access-Bars tanfolyamokat tartok, mely idő alatt százak váltak rajtam keresztül Bars-kezelővé.

A saját, és mások tapasztalataiból is látom, hogy óriási a különbség abban, hogy ugyanaz a tanfolyam, legyen az Access vagy bármi egyéb, mekkora változást hoz a különböző emberek életében.  Vajon mi ennek az oka? A jó vagy kevésbé jó “tanár”? A nem megfelelő időzítés? A nem “igazi” választás a változásra? Ezek mind közrejátszhatnak, de van valami, ami ennél jóval gyakorlatiasabb, és könnyebben orvosolható, … akár még hosszabb idő távlatából is, …

A tapasztalataim alapján azt gondolom, általánosságban véve elmondható, hogy a tanfolyamokba fordított energiánk (időnk és pénzünk) megtérülésének a mértéke az egyenes arányban van azzal, hogy milyen mértékben használjuk a hétköznapjainkba beépítve az adott tanfolyamon tanultakat.

További részleteket itt tudsz kérni: https://forms.gle/8wu6QEJfdjwzdvMz6

A Bars-tanfolyam utáni mentorálás 15 000 Ft befektetést jelent számodra. Írj privátban, ha kéred!

Amennyiben egyszerre jelentkezel mindhárom csoportba,

egyösszegű fizetés esetén 45 000 Ft helyett 35 000 Ft-ért tudod kérni.

Facilitálás hálózatépítőknek (online) előzetes időpont-egyeztetés alapján

Részletekért keress privátban!

Kezelői napok

BUDAPEST

Részletekért érdeklődj privátban ha ismerősnek jelölsz és úgy üzensz, előbb észreveszem: https://www.facebook.com/lilla.horvathdori/

Hétfőtől-vasárnapig előzetes időpont egyeztetés szerint: újra FERTŐDÖN.

Amennyiben az időpontok közül egyik sem megfelelő számodra, de szeretnél jönni, kérlek jelezd, s megnézzünk mi egyéb lehetséges még 🙂 .

Ha szeretnél jelentkezni bármelyikre, vagy további információra van szükséged kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot FB üzenetben! Ha még nem vagyunk ismerősök, kérlek jelölj, és küld üzenetet, az alábbi képre kattintva.

Írhatsz e-mailt is: horvathdori.lilla@gmail.com

Javaslom csatlakozz a témával kapcsolatos csoportjaimhoz, melyek a következők.
Az Ami neked működik FB csoport  bevezetés az Access Consciousness
eszközeibe általánosságban, az élet bármely területére vonatkozóan. Kattints a képre!

Az Online Üzlet Öröme – Teremts könnyedén FB csoport akkor lehet számodra óriási hozzájárulás, ha a pénz, az üzletelés, különösen az online, ezen belül pedig a network marketing üzlet(ek) területén szeretnél változást az életedben. Kattints a képre!

Kövesd a FB oldalamat!

Iratkozz fel a YouTube csatornámra!

Ha még csak most kezdesz ismerkedni az Access eszközeivel, különösen nagy hozzájárulás lehet számodra a Ránéztem, felismertem, változtattam lejátszási lista. Erről szól:

Ha bármilyen szinten érdekelt vagy az online pénzteremtésben, ezt a lejátszási listát ajánlom, ahol azt igyekszem bemutatni, hogy számomra hogyan vált ez könnyedebbé és gyorsabbá az Access eszközök használatával.

A hétköznapokban használható ingyenes Access eszközökért iratkozz fel itt:

Igyekszem azoknak is hozzájárulás lenni a változásához, akik még nem válasszák, hogy fizessenek érte, mert nincs elég információjuk ahhoz, hogy átlássák, minden kifizetett forint a százszorosát, ezerszeresét hozza vissza azoknak, akik válasszák a változást, és használják a tanult eszközöket.

Ezért is ingyenes a saját csoportom tagjai számára a hétfő reggelenkénti bejelentkezés.

A részvétel feltétele csupán annyi, hogy legyél a FB ismerősöm, kövesd a fenti FB oldalamat, a YouTube csatornámat és legyél a fenti FB csoportjaim tagja. Ha hív, várlak szeretettel!

Hétindító élő bejelentkezés az üzleted sikeréért, hétfőnként reggel 9 órától.

Itt: https://www.facebook.com/groups/1171307743235710

Bízok benne, hogy a fenti lehetőségek valamelyike egy csatornaként hozzájárulás lehet majd ahhoz, hogy bármit megváltoztass az életedben, amit csak választasz!

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal 🙂 !