Testkezelések

Az Access Consciousness® nézőpontjából betegség nem létezik, csupán az energia áramlása ütközik akadályba a különböző területeken, ami energiablokkokat és ennek következtében fizikai tüneteket eredményez. (Ezek az energiablokkok mindig valamely ezen vagy előző életeink során nagyon mélyen rögzült fix nézőpontunk következményei.)

Míg a Bars®-kezelés során az életünk valamennyi területéhez kapcsolódó nézőpontjainktól szabadulunk meg, a különböző testkezelések során egy-egy adott területet célirányosan kezelünk.

Az Access Consciousness® testkezelései közül az alábbiakra van lehetőséged nálam.

 • Látás helyreállítása

  Ennek a testkezelésnek a során kimondottan a szemet, illetve közvetlen környékét érintjük gyengéden, vagy közelítjük a kezünkkel, előidézve ezzel a kapcsolódó energiák áramlását. Így a látással, látásmódunkkal kapcsolatos azon nézőpontjainkat, pontosabban nézőponthoz tartozó energiákat  “hozzuk fel”, melyek a látásunk megromlásához vezettek. Ezért van az, hogy az eredmény nem csupán például dioptria-váltásban vagy a szemüveg eldobásában nyilvánul meg, hanem a “látásmódunk” megváltozásában, belső látásunk változásában is.

  Ezért nem csak akkor érdemes ezt a kezelést választanod, ha zavar a szemüveged,hanem akkor is, ha tudod/érzed, hogy van valami az életedben, amivel nem akarsz vagy mersz szembe nézni, ha van egy terület, ahol szeretnél tisztábban látni, ha a látásodon kívül minden egyéb érzékeléssel is szeretnél információhoz jutni, vagy éppen csak képesebbé válnál arra, hogy bármely dologra többféle szemszögből nézzél rá.

  Ez a testkezelés hatásos lehet visszatérő arc- és homloküreg problémák esetében is.

 • Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia tisztítása és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása

  Ez alatt a testkezelés alatt két csodás energiát tapasztalhatsz meg.
  Ez a testkezelés feloldja a testben azt a programozást, ami arra késztet minket, hogy olyan emberekhez vonzódjunk, akik jól néznek ki, de valójában nem táplálóak nekünk és a testünknek. Ezen kívül a generatív szexuális energia helyreállítja a tápláló gyógyító szexuális energiákat, amiket kizártunk az életünkből.

  A jövő érzékelése és a meghozott választások eredménye úgy tűnik, hogy elérhetőbbé válik azok számára, akiken futtatták ezt a kezelést. Úgy tűnik, a jövő MINDEN területére vonatkozik.

  Ez az energia segíthet:
  – Hogy könnyebben be tudj fogadni azoktól, akik táplálóak számodra
  – Hogy könnyebben tudj nemet mondani azoknak, akik nem
  – Ha folyton (ugyan) olyan személyeket vonzol a párkapcsolatodban, akikkel nem működnek a dolgok
  – Ha ugyanolyan, hasonló helyzeteket vonzol a pénzügyeidben, munkádban, kapcsolataidban
  – Ha tudatosságra törekszel a szexualitás területén
  Szexuális problémák, nehézségek esetén, vagy egyszerűen ha csak szeretnél könnyedséget megélni életed ezen területén is
  – A testtudatosságod fejlődésében, hogy jobban érezd és tudd, mire vágyik igazán a tested
  – Ha szexuális gyógyító vagy (csak még nem biztos, hogy elismerted)
  – Ha képességed van a jövő érzékelésére (csak még nem biztos, hogy elismerted)

  Személyes élményemről ezzel az energiával nemrég beszámoltam egy bejegyzésben, ezt IDE kattintva olvashatod.

  Ezen kívül szeretettel ajánlom figyelmetekbe Dr. Hörömpő Andrea bejegyzését, melyben részletesen ír az energiáról, mely ehhez a testkezeléshez tartozik. Nagyon sok mindenre rávilágít:
  https://horompoandrea.hu/magneses-vonzodas-minden-generati…/

 • MTVSS (Immunrendszer helyreállítása, ízületek)

  Az MTVSS energiája aktiválja az immunrendszer helyes működését és hozzájárul a test öngyógyító folyamatainak beindításához. Ez az energia a választás eszköze, majdnem mindent helyretesz, ahogy a test félreműködhet. Kiveszi a fájdalmat és a szenvedést a testből, olyan betegségek múlnak el általa, hogy akár “csodának” is tarthatnánk a hatását.

  Ez az energia a test egészséges működésének egyik kulcsa lehet számodra: Hozzájárulás a beteg test számára az egészség visszaszerzése érdekében, de az egészséges test számára is a teljesítmény fokozása vagy a test szerkezetének megváltoztatása, akár fogyás érdekében is.

  Az immunrendszererősítő kezelés az ízületeken, különösen a gerincen, különösképpen a csontvelővel kapcsolatos problémákat rendezi, mint a csontrák, leukémia.

  Ez az energia segíthet:
  – Az immunrendszered működésének javításában
  – A csontok, izmok, izületek működésének helyreállításában
  – A stressz feloldásában
  – Ha sok ülőmunkát végzel, a hátad, gerinced fájdalmainak csökkentésében
  – A testeddel való kapcsolatod helyreállításában
  – A test szerkezetének megváltoztatásában, így elősegítheti a fogyást, vagy pont ellenkezőleg, a hízást, ha a testednek arra van szüksége
  – Az emésztőrendszer hatékonyabb működésében
  – A nyirokrendszer, hormonrendszer, szaporító szervrendszer működésének helyreállításában
  – Az MTVSS az egyik legdinamikusabb testkezelés, így ha Te magad is dinamikus személyiség vagy, netán dinamikus változást szeretnél az életedben, ahhoz is igen nagy hozzájárulás lehet.

 • Drog által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia, és őrültség által működtetett háromszoros sorozatrendszerek

  A tökéletesség keresése megfoszt attól, hogy Önmagad legyél.
  A tökéleteset keresed? A tökéletes férfit, a tökéletes szerelmet, a tökéletes helyzetet, a tökéletes életet, a tökéletes munkát, a tökéletes időt? Netán tökéletes anya, feleség, barátnő, szerető akarsz lenni? Vagy a tökéletes test elérése a legfőbb cél számodra?

  Amikor gyógyszer, drog vagy alkohol hatása alatt voltál, akkor könnyen hozhattál olyan döntést, vagy érzékeltél bármit a világról, ami ítélet formájában a testedbe zártál, de miután abbahagytad, vagy a hatása elmúlt, az ezekhez a testedbe zárt lenyomatokhoz való hozzáférés megszűnt. Ez a testkezelés kioldja ezeket a lenyomatokat és megszünteti ezt a fajta függőséget, sokszor félelmet is.

  Ez az energia segíthet:

  Ha az életed jelentős részét a tökéletesség keresése motiválja, ha nem tudsz mással megelégedni, csak a tökéletessel
  – Ha a tökéletes férfit, szerelmet keresed, a tökéletes testet vágyod, amitől befeszülsz és ettől teszed függővé a választásaidat
  – Ha beleragadtál a tökéletes anya/feleség/barátnő szerepbe, de ki szeretnél törni belőle
  – Ha a Te függőséged, a Te drogod a tökéletesség mánia
  Ha gyógyszer/kábítószer/alkohol függőség valaha is jelen volt az életedben
  – Ha gyógyszer/kábítószer/alkohol használata közben bárminemű trauma ért
  – Ha gyógyszer/kábítószer/alkohol hatása alatt hoztál olyan döntést, amit megbántál
  Ha túlérzékeny vagy, érzékeled a világ őrültségét csak nem tudsz vele mit kezdeni
  – Ha túlérzékeny vagy, érzékeled a világ őrültségét és ezért a droghoz, gyógyszerhez, alkoholhoz nyúltál eddig, de kíváncsi vagy rá mi más lehetséges még?

 • Zsírsejtek eltörlése

  A zsírsejtek eltörlése testkezelés energiája feloldja azokat a zsírsejteket a testünkben, amelyekbe érzelmeket, érzelmi manipulációkat, bántalmazásokat zártunk így hozzásegít a fogyáshoz és az érzelmi traumák oldásához.

  Ez az energia segíthet:
  – Megindítani a fogyást, ha már próbáltál sok mindent, de nem történt változás
  – Feloldani érzelmi traumákat
  – Éberséget ad az érzelmi manipulációkra
  – Hozzásegít a lényed, az Erőd elismeréséhez
  – Kilépni az önsorsrontó folyamatokból, önbántalmazásból
  – Kilépni abból, hogy értéktelennek érezd magadat
  – Feldolgozni a lényed elértéktelenedését okozó bántalmazásokat és manipulációkat (gaslighting) és kioldani annak érzelmi lenyomatait a testből
  – Feloldani a zsírpárnáidat, ha azt a szex elleni védekezésként használod
  – Az egészséges énkép, testkép, valamint érzelmi és szexuális élet megéléséhez

 • Biomimetikus és biomimetrikus MIMIKRI

  Mások útjainak, nézőpontjainak és valóságának, azaz a biomemetikus mimikrijének feloldása és megsemmisítése

  Amikor azt akarod megérteni, hogy valaki miért tesz valamit úgy ahogyan, miért működik úgymilyenek a nézőpontjai, egyszerűen lemásolod, mimikrized, a jobb megértés miatt. Ez nem tudatos folyamat, természetesen.

  Megértés közben a saját tiszta érzékelésedet, befogadásodat béklyózod le.

  Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Amint ezek feloldódnak, elkezded a saját életed teremteni és képessé válsz a saját könnyedséged követve mást választani. Azt, ami számodra örömteli.

  A biomemetikus az, amit a testedbe zársz, miközben lemásolsz és próbálsz megérteni másokat. Ez egy természetes képessége a testnek, ami által igyekszik beilleszkednia körülötte lévő világba. Mimikrized (másolod) mások útjait és nézőpontjait, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan vagy energetikailag, és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd a nézőpontjukat a sajátodhoz képest. Mint amikor kapcsolatban vagytok és igyekszel összehangolni magatokat.

  A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad, azért, hogy másoknak megfelelj.

  Feloldja a másolásokat, és a testedben is változásokat hoz létre, hogy a saját formád válaszdHa szeretnéd végre a saját utad és életed élni, a saját tested választani, akkor ajánlom ezt a kezelést a számodra.

  A kezelésekhez kb. 20 perc facilitálást is kapcsolódik, – ha kéred. Az árakért és kedvezményekért kattints IDE!