Miről szól ez az oldal?

Horváth-Dori Lilla vagyok. Szeretettel üdvözöllek az oldalamon.

Ha érdekel, hogy ki is vagyok én, miről szól az oldal, vagy hogyan lehetek hozzájárulás az életedhez, nézd meg a videót vagy olvasd el a videó alatt található bemutatkozásomat.

Az elmúlt években fő feladatomnak tekintettem, hogy az internetes megnyilvánulásaimon, – főleg YouTube videóimon keresztül – hagyjam magam megismerni azoknak, akiknek szimpatikus vagyok, inspiráljam őket a saját kihívásaimmal,  tapasztalataimmal, megoldásaimmal az életük bármely területén.

Ez egy nagyon élvezetes tevékenység volt, s különösen az utóbbi időszakban számomra jelentős bevételt is hozott.

Nagyon jó érzés volt pozitív visszajelzéseket kapni arról, hogy az én megoldásaim másoknak is működtek, hogy egy-egy videóm vagy online tréningem hatására emberek élete jó irányba változott, s érezni a hálájukat.

Ugyanakkor azt is látnom kellett, hogy az én megoldásaim nem mindenkinek bizonyultak jó megoldásoknak, s vannak akik bár követtek lelkesen, valójában nem sokat haladtak előre az általuk vágyott úton-módon.

Ez nem tetszett. S újra és újra feljött bennem egy kérdés, hogy vajon miért van ez így és hogyan lehetne ez másképpen?

Azt már régen is tapasztaltam, főleg a különféle “személyiség-fejlesztő” módszereknél, vagy egészséggel kapcsolatos témákban, hogy ami egyikünknek működik, a másikunkat meg sem érinti. Másrészről előfordul, hogy ami életünk egy bizonyos időszakában áttörést hozott, az máskor “hidegen hagy”. Később ezt egyre több területen vettem észre, de sokáig nem láttam, hogy ez érvényes olyan, látszólag objektív dolgoknál is, mint pl. egy üzleti megoldás, online pénztermelő rendszer vagy akár egy online-marketing eszközrendszer.

S lám, aki kérdez, az előbb-utóbb választ kap, pontosabban lehetőségeket. A sors elém hozott valamit, ami pontosan erről szól, hogy nem kell fix megoldásokat mutatnom, főleg nem kínálnom, hanem hozzájárulás tudok lenni abban, hogy tudd, neked mi az ami működik. Ez az Acces Consciousness® módszere. (A továbbiakban rövidítve mint “Acces” fogom említeni.)

Ennek az oldalnak a célja, hogy rajtam keresztül minél több emberhez jussanak el az Access Consciousness© eszközei.

Ha szeretnéd, valóban vágysz arra, hogy az életed minden napján, órájában és percében tudd, hogy a sok-sok választási lehetőség közül – bármely területen – mi az AMI NEKED MŰKÖDIK, akkor legyél az Ami neked működik Facebook csoportunk tagja.

A linkre kattintva kérheted felvételedet: Ami neked működik FB csoport.

Ezzel egy időben kérd az értesítéseket erre a linkre kattintva, hogy ne maradj le semmilyen fontos információról.

Miért? Mert a csoporttagokat olyan módon fogom elvezetni a kályhához, többek között a saját utam, tapasztalataim és eredményeim megosztásával, hogy vágyat érezzenek a tudásra és végül eljussanak oda, hogy nélkülem is tovább haladnak a saját útjukon, egy olyan úton, melyen minden nap csodák teremnek.

Ha Te már most elég nagy vágyat érzel, mert az eddigi infóid alapján is szimpatikus az út, ne fogd vissza magad. Miután jelentkezel a csoportba és  kéred az értesítéseket ide kattintva, nézd meg a további menüpontokat és pörgesd fel az eseményeket!

Nagy izgalommal és szeretettel várlak ezen az úton.